Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Met ruim 30 jaar werkervaring en een opleiding in het traditionele schildersvak, staat kwaliteit voorop voor Patrick van Hout Schilderwerken. Door met uitsluitend professionele topprodukten te werken, is de klant verzekerd van kwalitatief uitstekend eindresultaat, waar jaren lang plezier aan beleeft wordt.  

Patrick van Hout Schilderwerken kan meer voor u betekenen dan alleen het verzorgen van het schilderwerk (zowel binnen als buiten) aan uw woning of pand. Ook als u advies wil over bijvoorbeeld kleur, wandbekleding of het bereiken van een bepaalde sfeer kunt u bij ons terecht. Tevens bent u ook voor wandbekleding, glas- en houtrotreparaties bij ons aan het juiste adres.

Voor particulieren is voor woningen ouder dan 2 jaar voor het schilderwerk het lage 9% BTW tarief van toepassing. Tevens werken wij in de winter met een korting op het uurtarief. Wilt u gebruik maken van de diensten van Patrick van Hout Schilderwerken, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij houden vanzelfsprekend ook rekening met uw en onze gezondheid en het milieu. Sinds 2000 is het voor de professionele schilder verboden om binnen met produkten te schilderen die synthetisch oplosmiddel bevatten. Met ingang van 2010 is er EU wetgeving om ook buitenshuis de oplosmiddelen in te perken, dit is dus een belangrijke maatregel voor het milieu. 

U kunt dus bij ons terecht voor:

  • Schilderwerk
  • Kleuradvies
  • Behangwerk (o.a. glasweefsel)
  • Houtrotherstel
  • Glasreparaties